Over ons

Over Isolatie Techniek Nederland

Wij zijn een jong, innovatief en dynamisch bedrijf.

Jong:
Gestart in 2015. Na jarenlange ervaring in de branche (vanaf 1992 begonnen als isolatiemonteur en doorgegroeid tot voorman werkplaats). Nu inmiddels een goed stel monteurs in dienst en sterk groeiend! Onze kracht is communiceren met de klanten, korte lijnen en flexibiliteit.

Ons motto is dan ook: Wat vandaag nog kan hoeft morgen niet meer!

 

Innovatief:
In onze uitgebreide werkplaats wordt continu gewerkt aan verbetering van kwaliteit en maatwerk!

Dit om onze klanten beter te kunnen bedienen maar ook om ons vak te moderniseren. Dit is echt nodig. Jonge mensen moeten zich hierdoor beter kunnen identificeren met ons vak en de technologie krijgt hierdoor een boost!

Voorbeeld:
We beschikken over een Jörg Coil laser snijmachine. De eerste in de noordelijke provincies!!!  Deze machine neemt onvolkomenheden weg door de precieze snijmethode en werkt op zeer efficiënte manier door het voordelig nesten van het plaatwerk!

Wij als ITN proberen ons te onderscheiden door met de klant mee te denken en afspraken nakomen zijn bij ons een belangrijk onderdeel van de communicatie!

 

Dynamisch:
We zijn sinds kort een erkend leerbedrijf en proberen op deze manier jonge mensen warm te krijgen voor ons boeiende en interessante vak. Veel jongeren hebben geen idee wat ons vak inhoudt.

We hebben een mooie groep mensen die gemotiveerd, gretig en serieus met hun vak bezig zijn. Daardoor komen er vaak nieuwe ideeën naar boven die we met elkaar bespreken. Denk hierbij aan werkmethodes en werkvolgorde!

Onze werkwijze

Advies

Eerlijk advies op maat.

Offerte

Wij maken een vrijblijvende offerte.

Akkoord

U gaat akkoord met de offerte.

Werkzaamheden

Inmeten en uitvoeren van de werkzaamheden.

Oplevering

Oplevering van het project.

Service

Wij staan voor kwaliteit en maatwerk.

Ons team

Danny
Chef werkplaats

Bert
Uitvoerder

Jeroen
Isolatiemonteur

Yunus
Leerling isolatiemonteur